fbpx

Protecția consumatorului

Autoritatea abilitată cu funcții de protecție a consumatorilor în Republica Moldova sunt:

Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor și Supravegherea Pieței.

Adresa: mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 78 Cod poştal: MD-2012, Tel: +373 22 501-980

E-mail: consumator@apc.gov.md Website: www.consumator.gov.md

Examinarea reclamației se efectuează la prezentarea bonului de casă, sau a unui alt document care confirmă faptul cumpărării produsului sau prestării serviciului.

Garanția produselor

Produsele comercializate prin intermediul magazinului online www.scutarihome.md beneficiază de condiții de garanție conform politicii interne și legislației în vigoare. Serviciul de garanție acoperă orice defect de fabricație găsit la produsele achiziționate din magazinul fizic sau online Bau www.scutarihome.md.

Pentru a beneficia de garanție, trebuie să aveți la D-stră, bonul fiscal sau factura în original și certificatul de garanție (dacă acesta a fost emis).

Dacă întâmpinați dificultăți sau dacă doriți să faceți o reclamație ori sesizare vă rugăm să apelați la numărul de telefon +373 79118811.

Orice neînțelegere, pretenție, reclamație față de www.scutarihome.md, le puteți înregistra pe adresa de e-mail vanzari@scutarihome.md sau puteți apela la numărul de telefon +373 79118811, pentru a fi soluționate. În caz în care nu este reglementare de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30

zile lucrătoare de la data prezentării în scris a problimei. În caz în care nu se reușește o soluționare amiabilă, a litigiului, competența revine instanțelor naționale de judecată. Continuarea utilizării acestui site presupune acordul implicit și necondiționat a acestor termeni și condiții.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.