fbpx

1. Livrarea în municipiul Chişinău

Produsele comandate în magazinul www.scutarihome.md pot fi livrate acasă sau la birou prin intermediul curierului www.scutarihome.md (doar în raza municipiului Chişinău) sau pot fi ridicate din showroom-ul Scutari Home (mun. Chișinău, str. Albișoara 4. CC Atrium, et3,).

Livrarea produselor, în raza municipiului Chișinău, se realizează în intervalul de timp:

luni – vineri: 9:00 – 19:00;

sâmbătă 9:00 – 15:00;

duminică – zile de odihnă.

Dacă plasaţi comanda:

până la ora 14:00 – livrarea se efectuează în aceeaşi zi;

după ora 14:00 – livrarea se efectuează în ziua următoare;

comenzile plasate sâmbătă sau duminică vor fi prelucrate şi livrate luni.

*Comenzile plasate în zilele de sărbători legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Tarifele pentru livrare în raza municipiului Chișinău:

GRATIS – pentru comenzile care au suma minimă de 1000 lei (doar în raza orașului Chișinău);

50 lei – pentru comenzile cu valoare totală sub 1000 lei (doar în raza orașului Chișinău);

50 lei – pentru toate comenzile cu livrare în suburbiile municipiului Chișinău (Băcioi, Bubuieci, Budești, Ciorescu, Codru, Cojușna, Colonița, Cricova, Cruzești, Dănceni, Dumbrava, Durlești, Ghidighici, Grătiești, Ialoveni, Sîngera, Stăuceni, Tohatin, Trușeni, Vatra).

Vă aducem la cunoștință că în momentul primirii produsului, trebuie să verificați integritatea ambalajului și produsului. Se recomandă deschiderea cutiei în fața curierului, pentru asigurarea corespunderii produsului cu ambalajul acestuia.

Atenție! În cazul în care livrarea a fost efectuată, dar cumpărătorul refuză să primească marfa, care este în stare bună și corespundе specificaţiilor tehnice menţionate în comandă, costul livrării indicat în factură trebuie să fie achitat de cumpărător – în orice caz.

Metode de plată

Produsele comandate în magazinul online www.scutarihome.md pot fi achitate:

  • în numerar, plata în numerar poate fi efectuată doar în moneda naţională. Drept confirmare a achitării, eliberează bon de casă.
  • transfer bancar, plata fără numerar se realizează în modul următor: după perfectarea comenzii, managerul va expedia pe adresa D-stră. electronică un cont-factură, pe care-l puteţi achita la filiala oricărei bănci sau din contul bancar al companiei D-stre. Livrarea se efectuează numai după achitarea integrală a comenzii.
  • card bancar, plata cu cardul bancar poate fi efectuată doar în moneda naţională. Drept confirmare a achitării, se eliberează bon de casă.

În cazul livrării produsului prin curier, cu plata ramburs (cash), cumpărătorul va intra în proprietatea mărfii şi va avea dreptul să deschidă coletul după semnarea documentului de transport şi efectuarea plăţii.

2. Livrarea pe teritoriul Moldovei

Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova se efectuează de către compania de curierat „POȘTA MOLDOVEI” serviciul “CURIER RAPID”.

Termenul de livrare este de 24-72 ore lucrătoare. Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuează până la scară sau porțile casei. Costul pentru livrarea comenzii depinde de greutatea produselor. La formarea comenzii și alegerea curierului site-ul va calcula în mod automat costul livrării.

Vă aducem la cunoștință că în momentul primirii produsului, trebuie să verificați integritatea ambalajului și produsului. Se recomandă deschiderea cutiei în fața curierului, pentru asigurarea corespunderii produsului cu ambalajul acestuia. La semnarea facturii D-str[. acceptați că nu aveți reclamații față de vânzator și compania de curierat.

Atenție! În cazul în care livrarea a fost efectuată, dar cumpărătorul refuză să primească marfa, care este în stare bună și corespundе specificaţiilor tehnice menţionate în comandă, costul livrării indicat în factură trebuie să fie achitat de cumpărător – în orice caz.

Metode de plată

Produsele comandate în magazinul online www.scutarihome.md în cazul livrării produsului prin curier, cu plata ramburs (cash), cumpărătorul va intra în proprietatea mărfii şi va avea dreptul să deschidă coletul după semnarea documentului de transport şi efectuarea plăţii în numerar sau prin card bancar.

Transfer bancar, plata fără numerar se realizează în modul următor: după perfectarea comenzii, managerul va expedia pe adresa D-stră., electronică un cont-factură, pe care-l puteţi achita on-line, la filiala oricărei bănci sau din contul bancar al companiei D-stre. Livrarea se efectuează numai după achitarea integrală a comenzii și costului livrării.

Pentru orice informaţie suplimentară, apelaţi la numărul de telefon +373 79118811.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.