fbpx

Lili’s Scutari Home – faceți cunoștință, NOI suntem cei care avem grijă de confortul Dumneavoastră! Suntem o companie exclusivistă, dedicată creării și amenajării confortului casei voastre.

Dorința de a vă înfrumuseța viața ne-a dus la crearea acestei companii, cu produse de cea mai inaltă calitate, excluzive, de la producătorii din Turcia.

Vă oferim o gamă largă de produse: lenjerie de pat, cuverturi, prosoape fine, halate pufoase, pînă la mici detalii ce vă poate face viața mai armonioasă și colorată.Vă punem la dispoziție o gamă pentru toate gusturile, aleasă  cu grijă să mulțumească pe fiecare, de la mic la mare.

Textilele  noastre sunt de calitate superioară, din fibre naturale 100% bumbac, ce sunt puse în valoare prin originalele colecții ce se înoiesc în fiecare sezon.

Lili’s Scutari Home – îmbină rafinamentul și calitatea produselor pentru casa ta!

Ne plac lucrurile frumoase, deosebite şi de calitate înaltă. Lili’s Scutari Home este un start-up lansat în Moldova în İulie 2019 cu scopul de a crea o destinație on-line pentru calitate și bun gust. Dorința de a vă pune la dispoziție o calitate superioară la prețuri accesibile de la cei mai mari producători din Turcia ne-a dus la idea de a deschide o companie pentru acest scop. În Moldova suntem noi, dar nu ne lipsește experiența. ScutariHome are în spate o echipa care lucrează de peste 10 ani în retail, logistică și e-commerț. Suntem reprezentanții oficiali în Moldova a brandului „SAREV” Și promitem să aplicăm tot ce am învățat ca să schimbăm modul și condițiile în care se consumă designul. Scopul nostru este de a satisface consumatorul și de a-i oferi ceva mai mult decît așteptările, mai bun, mai delicat și mai calitativ.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.